Resolution:

Disclaimer

Observera att informationen på compartment ABs hemsida är av allmän karaktär. För rådgivning i specifika fall bör någon av våra experter kontaktas.

De länkar till andra webbplatser som förekommer på denna hemsida tillhandahålls enbart som information och compartment ansvarar sålunda inte för innehållet på dessa webbplatser.

 

Citera oss gärna men ange källan.

All länkning till denna hemsida skall gå till www.compartment.se.

 

När du skickar in personuppgifter till oss eller vår samarbetspartner (eller lämnar genom att använda en webbsida där uppgift om cookies och/eller IP-adressuppgifter eller liknande insamlas för att spara sessionsdata, kundvagnar eller samla in användarstatistik) och/eller när du kontaktar oss godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter för att kunna säkerställa att vi kan fullfölja vårt uppdrag och säkerställa att webbtjänster fungerar som de ska. Läs även om Cookies här.

Vi strävar efter att informationen på våra webbsidor alltid ska vara korrekt i alla avseenden. Vi kan dock inte garantera detta, och kan därför heller inte ta något ansvar för eventuella förluster som orsakats av felaktig information på denna webbtjänst. Vi är dock tacksamma för alla påpekanden om felaktigheter! Särskilda prisavtal, återförsäljar-rabatter och priser offererade utanför våra ordinarie prislistor visas aldrig på våra webbsidor - har du fått en offert eller erbjudande så framgår aktuell information i offerten eller det erbjudande som du fått från oss (eller via vår återförsäljare).