Resolution:

Web-Redirect

Web-Redirect fungerar ungefär som en sorts "alias", där ni vidarebefordrar trafik och besökare från en domän/URL till en annan.

 

På det här sättet kan ni låta flera olika domäner/URL'er gå till en och samma landningssida/URL eller öka användarvänligheten på tjänster med krångliga eller komplicerade URL'er genom att låta era besökare skickas dit per automatik via en enkel URL/domän.

 

Tjänsten är mycket anpassningsbar och kan även användas till att mellanlagra information och leverera olika innehåll för olika besökare.

 

Fördelar med web-redirect är bland annat:

  • Förbättrad sökmotoroptimering med rätt sorts redirect.
  • Ökad användarvänlighet genom att styra besökarna rätt.
  • Möjlighet att hantera felstavade URL:er.
  • Leverera innehåll på användarvänliga URL:er.
  • Ökad säkerhet genom att inte exponera backend-system och blockera viss trafik.
  • Låt en central proxy-server förmedla (rätt) innehåll till många besökare samtidigt.

 

Exempel #1:
 

Ni har två domännamn, dindoman.nu och dindoman.se och ni vill att båda adresserana ska gå till dindoman.se.

Ni lägger då en web-redirect på dindoman.nu vilket resulterar i att så fort någon besöker dindoman.nu så skickas de vidare till dindoman.se utan någon som helst fördröjning.

 

Exempel #2:
Ni har en dold tjänst för webbaserad e-post med URL-adressen http://krånglig-adress-till-hemligt-system.dindomän.nu vilket är en svår och lång adress.

 

Med hjälp av Web-Redirect skapar ni enkelt en användarvänlig adress t.ex http://dindomän.nu/system som sedan automatiskt skickar vidare era besökare till den dolda e-posttjänsten med den krångliga adressen utan att besökarna märker av förflyttningen. Detta säkerställer att trafik mellan ert hemliga system och användarna utförs på ett säkert och användarvänligt sätt.


Om ni är intresserade av en mer kraftfull tjänst rekommenderar vi vår CDN-tjänst som ger er ännu fler och avancerade funktioner som exempelvis mellanlagring och cache av innehåll.

 

Pris 39 SEK/mån exkl moms.

order Web-Redirect