Resolution:

Webdesign - utformning av webplatser

Vi hjälper er med webbdesign, grafisk formgivning och design av banners och annonsmateriel.

Vi arbetar med att ta fram och vidareutveckla webplatser och webshopar.

För oss är det viktigt att form och design övverensstämmer med vår aktuella kunds verksamhet och behov och självklart ger ett bra slutresultat.

Det är det viktigt att hemsidan är "lättnavigerad" och lätt att uppdatera, webplatsen ska fungera som säljverktyg på Internet både idag och imorgon. 

 

Läs mer om webbdesign.

 

Vi har arbetat med enhetlig, proffessionell formgivning för marknadsföring på Internet sedan 1996 och jobbar med de senaste teknikerna, nedan finner du några av de webplatser vi tagit fram tidigare:

 

Stories By Jorid (storiesbyjorid.se, storiesbyjorid.com, mirrorme.se) är en fotosida som drivs av fotograf Jorid Aldrin. Se även jorid.se och jorid.com.

Vinlagring (vinlagring.info, vinhosting.com) är exempel på enkla blogg-liknande webplatser där CCM både medför en oerhört enkelhet, snabbhet och underlättar administration. Båda sajterna bygdes upp på under en timme med standardinstallationen av CCM 3.1.x

Minecrafthosting är en webplats där du enkelt beställer egna spelservrar för det populära svenska datorspelet Minecraft. Webplatsen använder webshop-funktionen i CCM 3.1.

 

 

 

Vi arbetar även med grafiska gränssnitt , användargränsnitt (GUI) för websidor och
applikationer -  samt även så kallade CMS-system (Content Managementsystem).Vi har lång erfarenhet och bred kompetens, bland annat fotograf- och bildredigeringsspecialist -kompetenser "inhouse" vilket kortar ned ledtider och effektiviserar arbete med  bildbehandling, illustrationer, bildredigering och retuscharbeten för hemsidor, presentationer, trycksaker, logotyper m.m.

Några frågeställningar för dig som funderar på att köpa en ny websida:

 

Enkel administration av webplatser och webshopar

Med vårt lättanvända webpubliceringssystem "CCM™" kan ni själva hantera uppdateringar på websidan på ett enkelt och effektivt sätt.

Ni slipper långa ledtider och extra kostnader för att anlita en webdesigner varje gång websdan ska uppdateras.

Tack vare att systemet är så lätt att använda men ändå har stöd "för allt" kan ni när som helst logga in och sköta uppdateringar via webgränsnittet.

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Webshop och e-handel

För dig som har eller vill ha en webshop kan vi skräddarsy en lösning eller använda flera olika färdiga platformar med tex funktioner som: enkel administration av produkter, bilder, kundregister, lagerhantering.


Kortbetalning - Har du behov av att ta belalt direkt via webben kan vi lösa detta med exmpelvis kreditkortsbetalning.

Kortbetalningsfunktionen kan även användas som en fristående tjänst för till exempel butiksförsäljning, restauranger eller på marknader. Du kan alltså slå fler flugor i samma smäll och slippa dyra kostnader för installationer av hårdvarubaserade kassasystem.

 

 

Effektivare arbete!

Hur ser ert intranät ut? är det enkelt att arbeta med IT-hjälpmedel och hitta information? Kanske behöver ni skräddarsy funktioner? Eller är det svårt att arbreta löpande presentation för din produkt eller ditt företag?

Vi sätter oss in i IT-helheten och ger er ett enhetligare sätt att kommunicera internt och externt. Vi har kompetens och sammarbetspartners inom hela bredden av "Internet"; från nätplanering och dragning av kablar till IT-säkerhet och effektivisering via kampanjwebplatser, produktfotografering och bildredigering. Våra tekniker kan självklart även bygga en lösning eller ett system (/program / server) som passar just era behov.

Inom Webdesign jobbar vi i vilket media och format som helst - och blandar gärna för att på kostnadseffektivaste sätt uppnå det resultat du vill ha! Flash, html, css, shell, perl, php, jsp, javascript, etc. Välj hur, när och var du vill ha levererat.

Teka inte att kontakta oss och begär mer information redan idag!

 


Boka gärna ett möte med oss där vi
tillsammans går igenom företagets behov!

Ring oss idag på: 08-91 55 44 eller skicka ett e-mail.