Resolution:

Sökmotoroptimering - marknadsföring som ger resultat

Idag är sökmotorer det i särklass vanligaste och mest effektiva sättet för människor att finna information om varor och tjänster på Internet. Detta har gjort att sökmotoroptimering och sponsrade länkar har blivit en av de viktigaste marknadsföringsstrategierna för företag som vill synas på Internet.

Genom att arbeta med sökord på webplatsen så är det lättare för besökare att hitta er websida när de söker på ord som har med er verksamhet att göra.

Sökmotoroptimering handlar i grund och botten om att er webplats ska hamna så högt upp som möjligt i de olika sökmotorernas resultatlistnignar (exempelvis Google).

Idag använder de flesta sökmotorn Google. Val av sökmotor varierar i olika branscher och områden.

Vi tar fram den bästa lösningen för er verksamhet. För att få så bra resultat som möjligt hjälper vi er att välja ut sökord och integrera sökmotoroptimeringen i websidornas innehåll.

 •  Enkel Internetmarknadsföring - Ett startpaket för företaget som vill komma igång med marknadsföring på Internet med möjlighet att få fler besökare, ökad försäljning och högre lönsamhet.

  Exempel på vad som ingår:

  • Framtagning av sökord 
  • Sökordsoptimering för första sidan
  • Registrering i de vanligaste sökmotorerna

  Fast pris.

 • Avancerad Internetmarknadsföring - En tjänst för företaget som vill satsa och arbeta långsiktigt med marknadsföring på Internet.

  Vi tar tillsammans med er fram en skräddarsydd lösning för just er verksamhet.

  Vi analyserar och går igenom företagets behov, konkurrenter och hjälper er att ta fram sökord och finna rätt kanaler för marknadsföring på Internet.

  Vi gör minst en uppföljning av sökord och av sökmotoroptimeringen.

  Vi rekommenderar ett löpande sammarbete där vi följer upp och förbättrar optimering för att webplatsen ska stå sig i konkurrensen.

  Över tid kan algoritmer i sökmotorer förändras och andra webplatser kan påverka er positionering.

Kontakta oss för mer information