Resolution:

Webstats™

Till skillnad från andra analysmetoder så samlar Webstats™ in data på serversidan, dvs besökare behöver inte ladda in tredjeparts-innehåll (som ofta blockeras av plugins och antivirus-program i besökarens dator) - därmed blir statistiken från Webstats™ mycket mer tillförlitlig än besökstatistik från andra verktyg.

 

Vet du vem som besöker din webplats? Inte? Då behöver du vår statistiktjänst!

För att kunna optimera marknadsinsatser och faktiskt veta hur det "går" för websidan, vad som fungerar bra och mindre bra, så måste ni använda en statistiktjänst.

Med vår tjänst för utförlig besökstatistik; 'Webstats™' så får ni inte bara 100% kontroll på antal besökare, referens (vilken länk besökaren klickat på) utan även information som ingångssida och utgångssida (exit page, dvs var besöket slutade) så ni kan enkelt logga in via webben och kontrollera tex vilka kampanjer så fungerar bra osv. Kort sagt ett ovärderligt verktyg för att kunna arbeta seriöst med webben som försäljningskanal.

 

 

Varför är tilläggstjänsten "utförlig besökstatistik" (compartment webstats) överlägsen alla andra statistiktjänster?

 • Tillförlitlig statistik, data samlas in på serversidan.
 • Exakt 100% träffsäkerhet.
 • Besökare slipper ladda långsamma script vilket ger en bättre upplevelse.

 

 

Varje byte som skickas från våra servrar loggas med fullständig information om tidpunkt, adress, förfrågan, referens, webläsare - jämförelser med andra liknande verktyg visar att Webstats™ är ca 25% mer korrekt och du får viktig information som du annars gått miste om!

 

I flera av våra webhotelltjänster ingår statistik med vår avancerade tjänst för statistik där du enkelt ser information om dina webbesökare. Tjänsten är webbaserad och inloggningsskyddad så du enkelt och snabbt kommer åt den när du behöver kontrollera statistiken.

 

Utförlig besökstatistik går även att beställa som fristående tjänst och som tilläggstjänst i de fall tjänsten inte ingår i grundtjänsten.

 

Läs mer om våra:

 • Webhotelltjänster
 • Egen Server
 • Serverhosting
 • För att beställa tjänsten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

   

   

  image

  10 SEK / mån order Webstats™