Resolution:

Tilläggstjänster

Vi erbjuder ett stort antal olika tilläggstjänster som du kan passa ihop för att möta ert behov.

SaaS

Software as a Service ger er möjlighet att välja mellan ett stort utbud av färdiga moln-applikationer.

Exempel på färdiga funktioner är: CRM-system, Säljstödsystem, Supportverktyg, Faktureringsverktyg, Nyhetsbrev och egen Wiki.

Information webhotel

E-post

Fristående e-posttjänst som ger er lösenordsskyddad utgående e-post via SMTP, inkommande e-post via POP3, IMAP och Webbmail. Spamskydd, Viruskontroll och Alias-adresser ingår. E-post ingår även i våra webbhotelltjänster.

Information webhotel

SMTP

Fristående tjänst för utgående e-post. Enkel och säker e-postleverans för exempelvis nyhetsbrev, kontorsservrar, e-postservrar, mobila arbetsplatser, stödsystem och för att kunna göra utskick. SMTP-funktion ingår även i vår e-posttjänst.

Information webhotel

Mailfiltrering

Fristående tjänst för filtrering av inkommande e-post. Ett stort antal olika, lastbalanserade mailfiltrerings-system säkerställer att er e-post fungerar dygnet runt & att enbart godkänd e-post skickas vidare till er. Mailfiltrering ingår i vår e-posttjänst.

Information webhotel

Eget mailfilter

För er som vill kunna skräddarsy era egna mailfiltreringsinställningar. Skalbar tjänst för att skydda e-postservrar och ta hand om inkommande e-post. Fungerar i övrigt som vår tjänst mailfiltrering med virus-kontroll och smarta kontroller för att säkerställa att inkommande e-post verkligen är äkta e-post och inte spam.

Information webhotel

Mailbackup

Med mailbackup tar våra sekundära e-postservrar hand om er inkommande epost när er server ej är nåbar. Rekommenderas för er som har en egen e-postserver. E-post köas upp och levereras direkt när er e-postserver åter fungerar.

Information webhotel

Nyhetsbrev

Med vår webbaserade nyhetsbrevstjänst kan ni på ett smidigt och effektivt sätt utforma e-mail, välj mottagare, hantera returer och låta era användare anmäla och avanmäla sig till era olika nyhetsbrev.

Information webhotel

Mail-redirect

Med mail-redirect kan ni enkelt koppla samman flera olika olika e-postadresser till samma e-postkonto.

Vidaresändning av e-post och autosvar är några av de funktioner som även ingår i våra e-posttjänster.

Information webhotel

Web-redirect

Genom web-redirect kan ni enkelt vidarebefordra trafiken från en domän/URL till en annan utan fördröjning.

På det här sättet kan ni exempelvis låta flera olika domäner gå till samma landningssida.

Information webhotel

CDN

Eget innehållsnätverk (Content Delivery Network) snabbar upp er webbplats. Innehåll mellanlagras för att driftsäkra & skydda webbplatsen så att den fungerar optimalt även i svåra driftsituationer. Stöd för SSL-certifikat och lastbalansering.

Information webhotel

Lastbalansering

Fördela trafik mellan två eller flera system & öka prestanda samt skydda mot driftavbrott. Automatisk frånkoppling & återaktivering vid fel. Ett måste för webbtjänster, e-postsystem & andra affärskritiska tjänster.

Information webhotel

Lagring

Med vår molnlagring får ni en säker backuptjänst som ni enkelt når var ni än befinner er. Det är smidigt att dra och släppa enstaka säkerhetskopior , hela mappstrukturer eller använda automatiserad schemalagd säkerhetskopiering. Från 20GB och uppåt.

Information webhotel

DNS-Manager

Med vår lättanvända, webbaserade DNS-manager kan ni enkelt hantera inställningar i DNS för era domännamn i realtid.

Ändra så kallade pekare eller records (DNS-poster i zonefilen för domänen) själv när det passar er.

Information webhotel

DNS-hosting

Vi kan DNS-drift! Med våra många och driftsäkra namnservrar säkerställer vi era domännamn på Internet. DNS är en av de viktigaste funktionerna på Internet och alla era tjänster står och faller med DNS. Vi använder många olika lastbalanserade system för att säkerställa att era domänadresser aldrig slutar fungera.

Information webhotel

Sekundär DNS

Vi går in med en eller (allra helst) flera slav-servrar för att säkerställa driften för era domäner. Sekundär DNS ingår även automatiskt i våra DNS-tjänster.

Information webhotel

Domännamn

Vi hjälper er med allt rörande domännamn. Registrering, hantering, skydd, förnyelser och såklart driftsäkra tjänster för att säkerställa att tjänster kopplade till era varumärken på Internet fungerar felfritt.

Information webhotel

Domänhantering

Samla era domännamn hos oss, vi hjälper till med automatisk domännamnsförnyelse så ni slipper riskera att bli av med era domänadresser.

Information webhotel

SirV™

SirV™ övervakar era system och tjänster för att säkerställa att allt fungerar som det ska. I flertalet fall kan fel förutspås innan de hinner inträffa så att förebyggande åtgärd kan utföras. Automatiskt larm vid fel på tjänster.

Information webhotel

Mjukvara

Vi har direktavtal för inköp av ett mycket stort utbud av mjukvaror, licenser och program. Allt från operativsystem till special-applikationer. Vi hjälper er gärna att lägga upp förmånliga volymavtal.

Information webhotel

VPN

VPN - Virtual Private Network - kan köpas som styckvisa tjänster för att ni ska kunna arbeta enkelt, flexibelt och säkert var ni än befinner er. VPN kan även användas för att koppla samman olika fysiska platser i ett nätverk, tex olika kontor som delar gemensamma resurser.

Information webhotel

Accesstjänster

IP-konnektivitet till era servrar, ert kontor eller egna serverhallar. Vi hjälper till med upphandling, support och underhåll samt incidentstyrt arbete. Fråga oss gärna om fiberaccesser!

Information webhotel

CCM™

CCM™ är ett kraftfullt, lättanvänt och säkert innehållshanteringssystem (CMS).

Information webhotel

CCM Lite™

CCM Lite™ är en förenklad version av webbpubliceringsverktyget CCM™ med färdiga, fasta designmallar. Ni skapar och underhåller enkelt er webbplats. Massvis av funktioner för bland annat sökmotoroptimering är integrerat i det webbaserade verktyget. Inga förkunskaper krävs.

Information webhotel

Konsulttjänster

Våra experter finns redo att rycka in när ni behöver hjälp, utbildning eller joursupport. Vi hjälper till med utbildning, konfigurationsthjälp och kan avlasta er befintliga IT-avdelning eller ta hand om alla era användares supportfrågor.

Information webhotel

Webstats™

Tillförlitlig och 100% korrekt besökstatistik för webbtjänster som webbplatser och webbaserade tjänster. I och med att data samlas in direkt på serversidan och att inga tredjepartstjänster används kan ni lita på att insamlat data är fullständigt och komplett.

Information webhotel

Managed Server

Supportavtalet som är ett måste för er med virtuell eller fysisk server. Vi hjälper till med säkerhetsuppdateringar och ser till att ert system hela tiden är up-to-date, säkert och fungerar väl.

Information webhotel

IT-supportavtal

Lägg till något av våra IT-supportavtal för utökad & prioriterad support till rabatterat timarvode.

Information webhotel

SLA

Med våra olika SLA-nivåer väljer ni enkelt den support och svarstid som möter era behov bäst för stunden.

Information webhotel

SSL

SSL-certifikat gör att er webbplats kan nås via https-anslutning, detta innebär att anslutningen mellan besökaren och er webbplats är skyddad med kryptering.

 

Information webhotel

FTP-server

Med er egen FTP-server kan ni låta kunder och leverantörer skicka och/eller ta emot stora filer på ett professionellt sätt.

 

Lägg till vår tjänst DNS och koppla ert eget domännamn till FTP-tjänsten för ännu proffsigare framtoning, tex: ftp.dindomän.nu

Information webhotel

Mjukvarupaket

För våra serverhostingtjänster erbjuder vi förinstallation av ett flertal färdiga mjukvarupaket för att ge er server extra funktioner som exempelvis:

webbserver, e-postserver eller lagringsserver.

Information webhotel