Resolution:

Kurser och utbildningar

Vi erbjuder ett antal olika typer av utbildningar och skräddarsyr gärna en kurs för er avdelning.

Vi erbjuder även flera olika certifieringskurser inom CCM™, världens kanske bästa innehållshanteringsverktyg för webben!

 

Är du återförsäljare, partner eller slutkund och beroende på vilka kunskaper inom IT du har sedan tidigare så ser ert utbildningsbehov olika ut - kontakta gärna oss för kostnadsfri rådgivning.

Exempel på certifieringsutbildningar inom CCM™:

 • Grundkurs CCM™ webmaster
  - Halvdag eller heldag för dig som vill fördjupa dig mer och gå långsammare fram, även som kvällskurs (ett eller två tillfällen).
  - För dig som ej tidigare arbetat med CCM™ och har liten, eller ingen vana av att arbeta som webmaster.
  - Deltagare erhåller ett certifikat.
  - Berättigar till rabatt på nästa CCM™-kurs inom två år.

 • Fortsättningskurs CCM™ webmaster
  - Halvdag eller heldag, även som kvällskurser vid ett eller två tillfällen.
  - För dig som arbetat med CCM™ eller liknande verktyg tidigare men vill lära dig mer om arbetet som webmaster, tips och tricks för att arbeta effektivare och utnyttja webben bättre som marknadsföringskanal.
  - Deltagare erhåller certifikat.
  - Berättigar till rabatt på nästa CCM™-kurs inom två år.

 • Avancerad CCM™ webmaster
  - Heldag eller två halvdagar.
  - Du har vana av att arbeta som webmaster och har använt CCM™ eller liknande system tidigare och vill bli expert på att arbeta med försäljning och marknadsföring på webben.
  - Passar dig som är webmaster, webredaktör, arbetar som webdesigner eller återförsäljare och/eller driver eller vill starta en webshop på Internet och vill arbeta seriöst med webben som försäljnings- och marknadsföringskanal.
  - Deltagare erhåller certifikat.
  - Berättigar till rabatt på nästa CCM™-kurs inom två år.

 • Lär dig sökmotoroptimera med CCM™
  - Halvdagskurs (förmiddag, eftermiddag eller kvällskurs).
  - Du har gärna någon erfarenhet av att använda CCM™, gärna grundkurs CCM™ webmaster.
  - Deltagaren erhåller certifikat.
  - Fika ingår. Lunch som tillval.
  - Berättigar till rabatt på nästa CCM™-kurs inom två år.

 

Certifikat erhålls av alla kursdeltagare som genomfört kursen. De som önskar kan även välja att utföra ett prov efter avslutad kurs. Blir deltagaren godkänd kommer även detta framgå på certifikatet. Detta är en viktig indikation för exempelvis arbetsgivaren som tydligt signalerar att deltagaren ska kunna arbeta självständigt med CCM på ett professionellt sätt, underlättar rekrytering och liknande.

Tips: våra halvdagskurser finns att beställa som heldagskurs eller två halvdagstillfällen (även kvällstid finns tillgänglig) - perfekt för dig som vill gå lite långsammare fram och få tillfälle att fördjupa dig mer.

Har ni två eller fler personer från samma företag som ska gå på kurs? Fråga oss om våra mängdrabatter.

Går ni en halvdagsutbildning med fika men utan lunch och vill ha lunch? Inget problem, det finns möjlighet att lägga till lunch, tänk på att meddela oss i god tid om en deltagare är vegetarian, allergiker eller liknande.

Vi har även specialkurser för dig som uppgraderat från en äldre version av CCM™ och snabbt vill känna dig bekväm i den nya versionen.

Vi har även renodlade kurser för dig som är avancerad systemadministratör och behöver lära dig att arbeta med brandvägg och nätsäkerhet i en affärskritisk driftmiljö. Vi tittar exempelvis på brandväggsregler, felsökning tips inom dimensionering och nätplanering. Den här typen av utbildning har inte längre någon fastställd innehållsförteckning eller längd utan vi kundanpassar utbildningen helt och hållet efter era behov och erbjuder en "backup" där ni kan anlita oss som en back office-support vid exempelvis serverhaverier eller allvarliga problem med brandväggar i en produktionsmiljö. Passar för: företag som har ett eget serverrum med en eller flera servrar där man erbjuder interna tjänster (tex gemensam lagring) eller externa tjänster (tex webserver, e-postserver osv).

 

Exempel på kundanpassade utbildningsuppdrag: Tidigare har vi bland annat utfört internutbildningar inom "Internetkunskap", Domänhantering, IT-säkerhet och grundläggande IT-kunskap åt allt från stora koncerner till medelstora organisationer och företag där man exempelvis vill förstärka en avdelning, utbilda ny personal så de snabbt "kommer in i arbetet" mm. 

 

Är du intresserad av att gå en CCM™-utbildning eller någon annan kurs hos oss? Kontakta oss här