Resolution:

Arbeten Telefoni -> 17-08-08

Just nu pågår arbeten i vår telefonilösning.

Att hitta en telefonileverantör som lever upp till god kvalitet är tyvärr inte så enkelt som man kan tro. Då vi erbjuder tjänster som våra kunder kan ställa väldigt höga krav på är det viktigt att våra underleverantörer lever upp till våra krav. För telefoni är det inte någonting direkt revolutionerande men det har tyvärr varit en del turer under våren och nu byter vi äntligen telefonileverantör.

Precis som tidigare är det fasta numret: 08-91 55 44. Under tiden arbetet med att färdigställa vår nya växel pågår har vi dock även ett annat tillfälligt nummer då det stundtals kan uppstå driftstörningar när telefonileverantören utför arbete med vår nya växel.

Tillfälligt journummer: 0734-233086. Detta nummer kompletterar vårt tidigare journummer.

I samband med att telefonnummer porteras (flyttas mellan leverantörer) kan vissa nummer stundtals vara svåra att komma fram på, anteckna därför gärna alla tre numrena.

 

Nya växeln är beräknad vara fullt i drift omkring 2017-08-08. I och med att nya växeln är i drift kommer vi återgå till samma lösning som vi haft tidigare, dvs att man enbart behöver hålla reda på ett enda nummer: 08-91 55 44.

 

Precis som tidigare är det telefontider 10-12, 13-17 som gäller, helgfria vardagar. Dag innan röd dag arbetar vi i regel halvdag, röda dagar har vi stängt (frånsett jour som alltid är tillgänglig dygnet runt) och nu i semestertider kan det stundtals vara längre svarstider. Vi kommer ha lägre bemanning under perioden 2017-07-26 - 2017-08-18. Avvikelser aviseras som alltid här i förväg.

 

I mån av möjlighet bemannar vi vår skype (men vi kan inte finnas på alla ställen samtidigt, är det telefonkö och alla pratar i telefon så är det och vi kan inte svara i skype hur gärna vi än vill men du kan såklart skicka meddelande även via skype som vi besvarar så snart vi kan).

Precis som alltid är det säkdrast och snabbast att öppna ett supportärende här: Support.

...och du kommer i kontakt med vår säljsupport här.


Nyheter