Resolution:

Öppettider vecka 34

Pga hög belastning just nu har vi ändrade öppettider

Just nu har vi mycket hög belastning, många av våra kunder har precis öppnat efter semestrar och vi har även flera möten inbokade med brådskande uppdrag och arbetsuppgifter så tyvärr måste vi ha andra telefontider än normalt, nämligen:

 

Måndag 2017-08-22: Öppet som vanligt*.

Tisdag 2017-08-22: Öppet som vanligt*.

Onsdag 2017-08-23: Stängt.

Torsdag 2017-08-24: Stängt.

Fredag 2017-08-25: 12-15.

 

* Har du möjlighet att öppna ditt ärende via vårt supportverktyg eller e-post får du snabbast hjälp. Just nu har vi mycket hög belastning, dvs många som ringer och mycket jobb som vi självklart tar i turordning. Vi erbjuder jour- och expressorder för dig som har en brådskande beställning. Det kan vara många som ringer samtidigt, dvs fler samtal på kö än vi kan ta hand om direkt, har du inte möjlighet att vänta i telefonkö eller ringa tillbaks senare kan du alltid kontakta vår support via e-post, vår säljavdelning via e-post om du har frågor rörande exempelvis köp av en vara eller tjänst. Vår ekonomiavdelning når du enbart via e-post då vi ej har administrativ personal som arbetar heltid.

Vår ekonomiavdelning når du på e-postadressen ekonomi innan snabel-a. Våra övriga standard-kontaktfunktioner som postmaster, hostmaster, registry osv når du på respektive funktionsbrevlåda (dvs postmaster innan snabel-a osv).


Nyheter