Resolution:

Uppdatering Telenor®

Vi kan inte annat än att beklaga å Telenors vägnar då deras driftstörning fortfarande ej är helt avhjälpt. Dock har Sebastian hos Telenor idag tagit fram en temporär nödlösning som kopplar förbi deras fel och gör så att vårt växel-/huvud-nummer åter fungerar 100% tillförlitligt under helgen. Vi inväntar fortfarande en permanent lösning på problemen och återkoppling från Telenor under måndag förmiddag då de förhoppnigsvis äntligen tagit fram en permanent lösning på driftstörningen i Telenors telefonitjänst.

 

(TELENOR® är ett registrerat varumärke som ägs av Telenor ASA. Hur och varför de (eller snarare: Telenor Sverige AB) kör sina egna varumärken i botten överlämnar vi helt åt dem att förklara.)

 

Uppdatering 2018-03-06 enligt uppgift på förmiddagen idag kan Telenor nu vara på väg att lösa felet. De ska återkoppla till oss under dagen och med lite tur har de permanent åtgärdat felet. De har tagit bort den tillfälliga kopplingen av vår växel så om du skulle stöta på problem när du ringer via växel, kontakta oss via skype, e-post eller via webbsidan så kan vi ringa upp eller återkom senare under dagen idag eller under morgondagen. Telenor är just nu inne och "petar" i tjänsterna så tillfälliga fel är, tyvärr, inte omöjliga att råka stöta på. Vi kommer fortsättningsvis att enbart uppdatera ärendet under driftinfo.


Nyheter